Благоустрій Центральної міської лікарні активно продовжується. Так, 11 квітня працівники висаджували на території закладу мох та кущі троянд, які отримали за допомогою представників місцевого бізнесу.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

АВТОР

Анастасія КОПИШИНСЬКА

РУБРИКА

Благоустрій

Дата публікації

11 квітня 2024 р.

– Я звернувся до свого старого друга Тищенка Анатолія Петровича, який минулого року подарував 300 троянд. Цього року так не вийшло, але він частину надав нам безкоштовно, на частину ми колективом зібрали кошти. З логістикою він також допоміг. Вчора ввечері він привіз нам 300 троянд, підключивши до цієї справи свого сина Всеволода, – розповів генеральний директор Коростенської ЦМЛ Сергій Ковердун.

Вчора працівники лікарні підготувалися, взявши на території міського готелю необхідні садові інструменти та зелені насадження. Спочатку хотіли залучити до робіт фахівців з Києва, проте, порадившись, вирішили посадити рослини власними силами.

По периметру бордюрів працівники лікарні садили подаровані та закуплені на Заході України кущі троянд, а пагорби біля фонтану, за задумом лікарів, має покривати мох.

В кінці зустрічі пан Сергій подякував Анатолію та Всеволоду Тищенкам за внесок в благоустрій лікарні та допомогу протягом багатьох років. Також принагідно від імені лікарні директор подякував ще одному постійному меценату – Сергію Васьківському.