Великодні вихідні завершилися, а тому мешканці нашого міста сьогодні повернулися на робочі місця. Ті, хто зранку 6 травня проходили центром Коростеня по вулиці Грушевського, могли побачити, що на дорозі ведуться ремонтні роботи.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

АВТОР

Анастасія КОПИШИНСЬКА

РУБРИКА

Актуально

ДАТА ПУБЛІКАЦІЇ

6 травня 2024 р.

Мова йде про три перехрестя, які зачіпають і центральну вулицю також – Сосновського, Героїв Чорнобиля та Грушевського, Котовського, Ольгинська та Шевченка й перехрестя вулиць Грушевського та Івана Франка. Проте ремонтують дорогу не за тендером, який оголошували раніше.

– Тендер не відбувся, – розповів начальник Комунального виробничо-господарського підприємства Леонід Якубовський, і додав: – Все це ремонтується бюджетним коштом.

Нині обсяг робіт на цих ділянках складає меншу суму, аніж 200 000 гривень. За таких умов підприємство укладає прямий договір без тендеру.

Тому поки що ремонт цієї ділянки дороги частковий. Для повного оновлення асфальтного покриття на проїжджій частині вулиці Грушевського КВГП оголошує новий тендер. Поки що проводять ремонти, які тендеру не потребують.

У своїх минулих матеріалах ми вже згадували, що на початку минулого місяця через несприятливі погодні умови вкладання асфальту постійно призупинялося. Доводилося чекати декілька днів до повного висихання доріг від дощу.

Також нагадаємо: ремонтні роботи на дорогах планово закінчаться аж в листопаді поточного року. Зважаючи на можливі ускладнення та погодні умови, ремонт доріг займе усе літо, аби до зими встигнути привести асфальтне покриття до ладу.