12 травня у Провідну неділю буде збільшено кількість місцевого громадського транспорту, який курсуватиме до міського кладовища (ст. Житомирська). Про це журналістці «Коростеньмедіа» розповіла головний спеціаліст відділу місцевого економічного розвитку Оксана Гайворонська.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

АВТОР

Тетяна КОВАЛЬОВА

РУБРИКА

Актуально

ДАТА ПУБЛІКАЦІЇ

7 травня 2024 р.

– Цього дня за своїм звичним графіком курсуватимуть дві маршрутки №6 «Цегельний вокзал – ст. Житомирська ч/з залізничний вокзал» і між ними курсуватиме додатковий автобус на міське кладовище («Залізничний вокзал – ст. Житомирська). Години його відправлення і прибуття ми поставили, однак водій буде дивитись по завантаженню: якщо маршрутка наповнилась людьми – він чекати не буде,– говорить Оксана Василівна.

Інтервал руху додаткового автобуса на кладовище – кожні півгодини. Обслуговує маршрут №6 перевізник ТОВ «Автосвіт ЛТД».

Що стосується маршруту №3 «Залізничний вокзал – Коростень-Подільський – Чигирі» (проводи на кладовищі там відбудуться у суботу), перевізник ФОП Шикерявий Сергій Миколайович зауважив, що не бачить великої потреби пускати додатковий рейс.

– Але ми з ним домовились, що у разі великої кількості людей на зупинках, можливо, на 12 годину, замість перерви, вони дадуть додатковий автобус, – продовжує пані Оксана.

Маршрут №2 «Залізничний вокзал – Пашини» у неділю, 12 травня, курсуватиме за звичним графіком.