Управлінці, працівники бюджетних установ, різних закладів та підприємств, виконкому міської ради активно долучилися до весняної толоки, аби прибрати місто до Великодня.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

АВТОР

Світлана БАРАНОВСЬКА

РУБРИКА

Актуально

Дата публікації

1 травня 2024 р.

Ми, журналісти, першого травня побували в парку «Древлянський» та на меморіалі по вулиці Франка. Тут активно замітали, гребли старе опале листя, очищали, збирали сміття працівники управління праці та соціального захисту населення, школи мистецтв і працівники виконавчого комітету Коростенської міської ради, всіх відділів, управлінь і структурних підрозділів. Взяв участь в толоці і міський голова Володимир Москаленко, який нагадав, що щороку у квітневі-травневі дні в Коростені проводиться велике прибирання в усіх мікрорайонах та населених пунктах громади. За кожним підприємством і установою закріплений свій об’єкт.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

– Сьогодні на прибирання вийшли 15 наших працівників, – каже директор школи мистецтв Володимир Демиденко. – Адміністрація та технічний персонал, ми активно очищаємо територію біля нас, в районі вулиці Франка. Викладачі з дітками в цей час на уроках.

Також цього дня трудилися представники міської ради і в районі човникової станції – парку «Перемоги».

Прибирати – справа гарна, але ще краще, коли ми не будемо смітити.