13 вересня у Коростені пройшла зустріч підприємців і громадськості в рамках місцевого економічного розвитку 10-ти громад-партнерок проєкту USAID «Говерла» у Житомирській області, тоді як організатором заходу стала НУО «Сучасний формат».

підприємці коростень

АВТОР

Тетяна КОВАЛЬОВА

РУБРИКА

Актуально

Дата публікації

13 вересня 2024 р.

Як зауважила виконавча директорка НУО «Сучасний формат» Жанна Соловйова, ця зустріч призначена для того, аби поспілкуватися з місцевими підприємцями, дізнатися про запити, виклики, потреби, які зараз виникають у бізнес спільноти.

– Крім цього, ми підготували різні грантові програми, можливості, проєкти – те, чим підприємці можуть скористатися для того, аби розширювати свою справу, щоб певним чином бути більш активними навіть у тих умовах, в яких зараз доводиться жити і працювати.

Зокрема презентацію грантових можливостей та консультацію стосовно того, яким чином надаються кошти і як ефективно це зробити підприємцям розповів експерт проєкту USAID «ГОВЕРЛА» Сергій Трохимишин.

Як представники місцевої влади, так і бізнесу виявили зацікавленість у тому, аби продовжити співпрацю та обмін досвідом з фахівцями НУО «Сучасний формат», що в подальшому може слугувати основою для майбутнього розвитку Коростенської міської територіальної громади.