У спортивному комплексі «Мал» відбулося урочисте відкриття III-го Відкритого турніру з вільної боротьби серед юніорок U-20 «Малуша». Серед учасниць змагань зібралися спортсменки зі всієї України, щоб продемонструвати свою майстерність та позмагатися за перемогу.

У Коростені вже не перше десятиліття працює Коростенська філія Житомирської ДЮСШ з боротьби, клуб спортивної боротьби «Вікторія» тa громадська організація «Житомирська обласна федерація пляжної боротьби», вихованці яких все частіше здобувають перемогу на змаганнях обласного та всеукраїнського рівнів. Наше місто вже втретє приймає гостей зі всієї України на змаганнях із вільної боротьби саме серед дівчат.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

АВТОР

Валерія БАРАНОВСЬКА

РУБРИКА

Спорт

Дата публікації

23 лютого 2024

– У мене суперські враження від сьогоднішніх змагань, адже набагато цікавіше брати участь у турнірах такого рівня, а не лише у місцевих чи обласних. Ми спостерігаємо за дівчатами із інших міст і тим самим обмінюємося досвідом, – розповіла коростенка Софія Марченко, яка у 2022 році стала чемпіонкою світу із пляжної боротьби. Цього разу дівчинці вдалося побороти першу суперницю, але на неї чекає ще одне протистояння.

У перерві між раундами учасниці турніру отримали солодкі призи від компанії «Житомирські ласощі», що ще більше підвищило настрій спортсменок.

– Хочу подякувати в першу чергу нашим Збройним силам України за те, що ми сьогодні разом із вами можемо збиратися і проводити подібні заходи: на нашій землі, під нашим прапором і під звучання державного гімну, – виступив начальник управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської обласної державної адміністрації Сергій Миколайович Козловець. – Кожному учаснику бажаю отримати ті нагороди, на які ви дійсно заслуговуєте, це також фронт тільки спортивний, тож не здавайтеся.

Після свого виступу Сергій Козловець вручив подяки за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту на Житомирщині тим, хто допоміг у організації сьогоднішніх змагань. А саме Коростенському міському голові Володимиру Москаленку, Президенту відокремленого підрозділу ГО «Всеукраїнська федерація пляжної боротьби України» Ігорю Грищенку, організатору і головному судді турніру Богдану Гулакову і директорці підприємства «Житомирські ласощі» Тетяні Нікітич.

Бажаємо всім учасницям сьогоднішніх змагань успіху та чесних перемог!