В останній липневий день на етер «Коростень ФМ 107.5» завітали 16 дітей. Усі вони учасники літнього табору «Моя майбутня професія», який організували від центру раннього розвитку «Говоруша».

коростеньмедіа екскурсія

АВТОР

Анастасія КОПИШИНСЬКА

РУБРИКА

Візити

Дата публікації

31 липня 2024 р.

В рамках програми табору на «Коростеньмедіа» та інші підприємства міста мали змогу прийти не тільки учні центру розвитку. Відвідати один з банків міста, фітнесцентр, кінотеатр та кімнату розваг діти могли зі своїми друзями, братиками та сестричками, які стали учасниками літнього табору. Протягом тижня дітей ознайомлюватимуть з роботою підприємств міста, аби зацікавити та допомогти обрати свою майбутню професію. Втім, не забувають під час екскурсій і про основну справу центру – навчання англійської мови.

– На англійську мову ми приймаємо діток з 4 і до 17 років. Також у нас є математика та українська мова, якщо, наприклад, є якісь проблеми з читанням, мовою або математикою, – розповіла про роботу центру раннього розвитку керівниця Ірина Моторна.

Софійка, учениця 3 класу КМЛ №1, в етері радіо зазначила, що її улюблений вислів англійською мовою – «I love you» («я тебе люблю»). На радіо дівчинці сподобалося, але от зі своєю майбутньою професією вона вже давно визначилася.

коростеньмедіа екскурсія1

– Хотіла би стати поліцейською, – розповіла вона після запису програми.

А от Софійчина «колега» третьокласниця Уляна обрала для себе суміжну з журналістикою професію.

– Ще раз на радіо прийти, щоб мені задавали питання, хотіла би. А ведучою бути не хочу, я вже собі вибрала професію давно. Блогером буду, – усміхається дівчинка.

Повну версію програми ви можете почути в запису на подкастах «Коростень ФМ» в Spotify.

Зазначимо, що це уже не перші відвідини підприємства дітьми. Напередодні Дня журналіста вихованці гуртка «Юні ведучі», що діє на базі Центру дитячої та юнацької творчості, приходили на екскурсію до «Коростеньмедіа». В попередніх матеріалах ми писали, як під час візиту діти отримали унікальну можливість побачити, як працює медійна установа зсередини, та спробувати себе у ролі радіоведучих Коростень ФМ 107.5.