28 лютого Коростенський ЗДО «святкує» день заснування. Закладу виповнилося 50 років.

Для перших 6 груп садочок відчинив свої двері у лютому далекого 1974 року. Від року заснування і до 1995 заклад був відомчим, відвідували його діти працівників Коростенського заводу залізобетонних шпал. На цей момент садочок складається з 4 вікових груп, де працюють 26 людей різних спеціальностей. За увесь час роботи заклад випустив 1250 вихованців.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

АВТОР

Анастасія КОПИШИНСЬКА

РУБРИКА

Актуально

Дата публікації

28 лютого 2024

З нагоди урочистої події працівники закладу, вихованці та їхні батьки влаштували свято. Сценки, пісні, танцювальні та музичні номери виконували для гостей дорослі та юні таланти. На святі були присутніми запрошені гості: міський голова Володимир Москаленко, його заступник Олександр Синицький та головний спеціаліст відділу освіти Оксана Зубрицька.

– Це не багато і не мало, це лише етап для вашої подальшої діяльності, – зазначив у вітальному слові Олександр Синицький, і додав: – Зичу вам міцного здоров’я, творчих здобутків, і нехай завжди у вашому дитячому садочку лунає дитячий сміх!

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Свято не обійшлося без подарунків – з нагоди ювілею закладу подарували грошові сертифікати від міського голови та відділу освіти на загальну суму 150 000 гривень.

Не забули в привітаннях згадати і ветеранів праці та нових працівників. Вихователів, помічників вихователів та інших дотичних до роботи садочка вшанували грамотами, квітами та словами вдячності за нелегку, але важливу педагогічну діяльність.

Важливо зазначити, що всього закладів дошкільної освіти в Коростені 22. З приєднанням до міста найближчих сіл, число садочків нашої громади налічує 29.