На перехресті вулиць Котляревського і Шолом-Алейхема завершили аварійні роботи із заміни чотирьох засувок і водопровідної камери. За словами очільника «Водоканалу» Андрія Онищука, основні роботи тривали один день, у результаті яких на декілька годин вимикали воду. Загалом роботи продовжувалися ще декілька днів уже без відключень.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

АВТОР

Валерія БАРАНОВСЬКА

РУБРИКА

Актуально

Дата публікації

1 липня 2024 р.

Поточні ремонтні роботи проводилися через старий та розкладений стан водопровідної камери і мереж. Нові засувки дозволять перекривати воду в окремих мікрорайонах у разі аварійних ситуацій, без зупинки всього водопостачання міста.

«Водопровідна камера перебувала в аварійному стані і могла завалитися через декілька місяців, тому роботи були нагально необхідними. Одна із старих засувок не приймала воду і протікала, тому замінили всі чотири», – зазначив Онищук.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Фінансування робіт проводилося виключно за кошти КП «Водоканал», засувки надали UNICEF, а інші матеріали були закуплені за власні кошти підприємства.

У найближчому майбутньому планується заміна засувки на вулиці Романа Шухевича. Раніше вже проводилися аналогічні роботи по вулиці Грушевського.