У Коростенській громаді розробляється візія у рамках проєкту «Спільне майбутнє»

З серпня 2024 року по травень 2025 року офіс міського розвитку Urban Reform, місцеві жителі та органи місцевого самоврядування працюватимуть над створенням візії майбутнього для розвитку Коростенської громади.

 

опитування коростень

АВТОР

ГО «Міські реформи»

РУБРИКА

Актуально

Дата публікації

10 жовтня 2024 р.

Візія розвитку – це документ, що спирається на дослідження громади, ідеї, запити і цінності мешканців. Він задає вектор для розвитку громади у майбутньому, має просторовий план розвитку громади та ключові проєкти, які мають бути втілені. У подальшому наша задача – інтегрувати цю візію у ті стратегічні документи міста й громади, які вже є.

Участь у створенні візії розвитку громади – це можливість для кожного мешканця висловити свої ідеї, побажання і пропозиції щодо покращення життя у рідній громаді. Ваша думка допоможе створити документ, який враховує реальні потреби і запити місцевих жителів. Це не просто формальність, а реальна можливість впливати на майбутні рішення, які стосуються благоустрою, інфраструктури, культурного та економічного розвитку громади.

Впродовж півроку фахівці з офісу міського розвитку Urban Reform досліджуватимуть Коростенську громаду, проводитимуть заходи й опитування для мешканців, допомагатимуть налагодити зв’язки між адміністрацією і місцевими жителями.

У результаті проєкту в громаді буде налагоджено зв’язок між органами місцевого самоврядування і громадськістю. Команда Urban Reform також допоможе упорядкувати ідеї мешканців громади щодо її розвитку, які потім будуть імплементовані у стратегії, комплексні плани та програми відновлення й розвитку.

Розкажіть, що думаєте про Вашу громаду! Запрошуємо пройти коротке опитування, яке допоможе врахувати думку мешканців при створені плану розвитку громади. Доєднуючись до опитування, ви робите свій внесок у створення середовища, яке відповідає вашим цінностям і бажанням.

Посилання на опитування: https://forms.gle/8dJuU6QYumapqCtLA

Опитування займе до 15 хвилин, але дасть нам цінну інформацію для подальших досліджень

Діліться з друзями, рідними і знайомими з Коростенської громади!

Проєкт реалізує громадська організація Urban Reform – експерти з просторових і архітектурних рішень. Urban Reform має більше 10 років досвіду у цій сфері і вже реалізувала подібний проєкт з містом Охтирка у Сумській області.
Детальніше: https://okhtyrka.in/

Більше про Urban Reform:

Соціальні мережі Urban Reform https://instagram.com/urbanreforms
Cайт Urban Reform https://urbanreform.org.ua/

Проєкт «Спільне майбутнє» реалізується ГО «Міські реформи» в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст проєкту є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.