Начальник управління житлово-комунального господарства Валерій Михайлович Мартинюк повідомив, що підприємства готуються до початку опалювального сезону 2024 року. Згідно з чинним законодавством, опалення починається тоді, коли середньодобова температура протягом трьох днів становить 8°C і нижче. Наразі з 1 жовтня розпочався процес заповнення теплових систем водою.

теплозабезпечення коростень

АВТОР

Валерія БАРАНОВСЬКА

РУБРИКА

Актуально

ДАТА ПУБЛІКАЦІЇ

30 вересня 2024 р.

«Інформація щодо підготовки доведена до всіх підприємців та ОСББ. Технічно ми будемо готові до початку сезону, а 16 жовтня плануємо винести рішення виконкому щодо початку опалювального періоду», – зазначив Мартинюк.

Він додав, що загалом місто орієнтуватиметься на ситуацію з погодою, тому якщо різко прийдуть холоди, першими тепло отримають школи, дитячі садки та лікарні.

Заповнення тепломереж відбуватиметься згідно з відповідним графіком, розробленим комунальним підприємством «Теплозабезпечення». Кожна котельня матиме свій день для заповнення. Очікується, що роботи будуть завершені до 15 жовтня.

опалювальний сезон коростень1

«Технічно підприємство буде готове. У графіку вказані адреси відповідних котелень, які від 1 жовтня заповнюватимуть водою, безпосередньо заповнюватимуться і підключені до них споруди», – повідомила директор КП «Теплозабезпечення» Тетяна Баранівська.

Вона також звернула увагу на те, що в період заповнення систем водою рекомендується мешканцям бути вдома, особливо тим, хто проводив ремонт або має проблеми з опаленням.