26 вересня на стадіоні Спартак відбувся крутий захід з нагоди дня народження Центру дитячої та юнацької творчості, який відсвяткував свою вже 10-ту річницю.

річниця цдют коростень

АВТОР

Тетяна КОВАЛЬОВА

РУБРИКА

Урочисто

ДАТА ПУБЛІКАЦІЇ

27 вересня 2024 р.

Урочистий захід охоплював безліч різноманітних локацій, які не залишили осторонь нікого: катання на картингах і квадроциклах, дитяча зона, заняття з йоги та самооборони, ярмарок, фотозона, майстеркласи для дітей та дорослих, food-court від партнерів центру – ресторанів Велика Сова, Мармелад, Базилік та БамБук, показові тренування спортивних клубів тощо.

річниця цдют коростень2

До найпотаємніших куточків душі кожного присутнього на стадіоні доторкнулися виступи юних, але неймовірно талановитих вихованців ЦДЮТу та його викладачів, які цього дня і співали, і танцювали. Приємною частиною свята став розіграш призів та сертифікатів, кошти з якого будуть передані на лікування онкохворих дітей.

Розділили святкову мить з працівниками Центру дитячої та юнацької творчості заступниця міського голови Наталія Чижевська, голова Коростенської районної військової адміністрації Олег Рябой та помічниця народного депутата України Володимира Арешонкова Тетяна Вигівська, які також завітали на захід, висловлюючи найщиріші побажання.

річниця цдют коростень1

Фахівців, які працюють у ЦДЮТі з початку створення (тобто 10 років), а також найталановитіших його вихованців відзначили нагородами.

Слова щирої подяки на адресу усіх педагогів центру, хто працює з дітками, вкладаючи в це свою душу й терпіння та його директорки Тетяни Кереселідзе, яка виконує цю важливу місію вже 10 років лунали звідусіль, і це цілком заслужено.

Ми приєднуємось до усіх привітань і нехай у вашій професійній діяльності все вдається!