Ми продовжуємо розповідати про локації, які працюватимуть вже завтра, 13 вересня, під час благодійного «дерунярського» ярмарку. Зокрема, локація від Коростенського міського центру соціальної підтримки дітей та сімей «Віри, Надії, Любові» буде розміщена по вул. Шевченка, 38А (залізничний магазин АТБ) та має назву «Деруни найдобріші».

деруни коростень

АВТОР

Тетяна КОВАЛЬОВА

РУБРИКА

Актуально

Дата публікації

12 вересня 2024 р.

Як розповіла директорка центру «Віри, Надії, Любові» Олена Барсук, їхні працівники досить креативно готуються до завтрашнього ярмарку.

– Ми плануємо досить різноманітний асортимент дерунів. Це будуть і «донатні», класичні, «коростенські», «найсмачніші», «найдобріші» деруни з різною начинкою, які ми випікатимемо на місці. Матимуть змогу коростенці скуштувати й дерун-піцу, – каже пані Олена.

Проводитиметься також цінна безпрограшна лотерея, будуть представлені саморобні вироби вихованців центру, різноманітні солодощі тощо. Готують працівники центру і фотозону, аби коростенці могли «заселфитися» з дерунами.

– Робимо на тканині хакі (військовій) велику емблему цього «дерунярського» дійства під назвою «Деруни-донати-дрони», прапори України – тобто все виглядатиме в українському національному стилі.

Щодо вартості порції дерунів – середня ціна коливатиметься в межах 50-ти гривень, з начинками –дорожчі, тоді як порція складатиметься не з трьох дерунів, а з шести і більше.

Тож долучайтеся завтра, 13 вересня, з 11:30 до 14:00 до благодійного ярмарку, обідайте дерунами та донатьте на Збройні сили України.