Шостого вересня у міській раді відбулася зустріч міського голови Володимира Москаленка з представниками шведської місії «Vinden», зокрема з Фольке Андерсоном та Рубен Лінеусоном, які завітали до нашої громади з робочим візитом.

Учасники зустрічі обговорили плани подальшої співпраці, вже пророблену роботу, проблеми, які виникають в Україні у зв’язку з воєнним станом, допомогу Збройним силам України тощо.

вінден коростень

АВТОР

Тетяна КОВАЛЬОВА

РУБРИКА

Актуально

Дата публікації

9 вересня 2024 р.

Варто зауважити, що представники шведської місії «Vinden» виступають постійним помічником у наданні допомоги медичним закладам Коростенської громади, серед якої різноманітне медичне обладнання, лікарські ліжка та багато іншого. Неодноразово спільно з представниками ГО «Промінь любові» надавали допомогу і нашим оборонцям-коростенцям, які несуть службу на різних напрямках. В свою чергу Володимир Васильович відзвітував про підтримку військових з боку міської влади і скільки коштів на усі потреби виділяється з міського бюджету.

Як додав виконавчий директор ГО «Промінь любові» Олександр Седляр, з перших днів повномасштабного вторгнення саме місія «Vinden» підвозила гуманітарну допомогу у вигляді медикаментів, памперсів, продуктових наборів до ГО «Промінь любові», яка потім роздавалася тим, хто на той час залишався у Коростені.

Дякуємо нашим іноземним друзям за підтримку і віримо у подальшу співпрацю!