Цієї суботи, 3 серпня, у Коростені відбудеться забіг, ініційований Президентом України Володимиром Зеленським за програмою «Активні парки – локації здорової України», мета якого – залучити якомога більше людей до фізичної активності. Про це йдеться у сюжеті Коростень TV.

активні парки

АВТОР

Тетяна КОВАЛЬОВА

РУБРИКА

Актуально

Дата публікації

2 серпня 2024 р.

Як розповів координатор забігу Ігор Охримчук, в суботу о восьмій годині ранку біля Коростенського міського Палацу культури відбудеться видача стартових номерів та реєстрація учасників, тоді як сам забіг розпочнеться о 10-й годині від МПК і по території парку «Древлянський».

Участь у забігу від соціального проєкту можуть брати як діти, так і дорослі, зокрема для дітей дистанція складатиме 100 метрів, для дорослих – 5 і 10 кілометрів. Крім цього, для учасників підготовлена програма 5 кілометрів – скандинавська ходьба.

Варто зауважити, що у нашому місті такий забіг проходитиме вперше. Однак інші українські міста вже активно долучилися до цієї акції, оскільки цей проєкт є всеукраїнським.

Всі бажаючі стати учасниками забігу мають змогу зареєструватися за посиланням https://timer.newrun.com.ua/event/129 або, власне, 3 серпня біля Палацу культури з 8:00 до 9:45 години.

Запрошуємо коростенців активно розпочати ранок суботи.