У Коростенській громаді започатковано відзнаку «За мужність та відвагу». На липневому засіданні тридцять четвертої сесії міської ради восьмого скликання було затверджено перелік прізвищ 54 героїв, які будуть відзначені цією нагородою, посмертно.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

АВТОР

Валерія БАРАНОВСЬКА

РУБРИКА

Актуально

Дата публікації

5 липня 2024 р.

– Була зібрана і працювала спеціальна комісія, зокрема і ветеранський відділ управління праці та соціального захисту населення, які вирішили нагородити відзнакою «За мужність і відвагу», а це нагорода нашої Коростенської міської територіальної громади за особисту мужність і героїзм, самовідданість та вірність військовій присязі і народу України при виконання військового обов’язку, в захисті територіальної цілісності і недоторканості України військовослужбовців, які залучалися та брали участь безпосередньо в здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки, оборони, відсічі спрямування збройної агресії рф з 2014 року і по теперішній час, 54 героїв. Вони загинули з 2014-го по 2022 рік включно, – каже Олександр Олексійчук.

За словами Олександра Степановича, зараз проводиться робота відділом ветеранської політики, збираються документи, характеристики, аби подати на нагородження цією відзнакою воїнів, які загинули у 2023 році.