Останній день подачі заявок для участі у щорічному турнірі з волейболу серед молоді віком 16-25 років «ВПЕРЕД ДО ПЕРЕМОГИ» 20 червня. Зокрема, турнір проходитиме 22-23 червня в спортивній залі Коростенської ДЮСШ.

Як розповіла підприємниця, одна з організаторів Тетяна Стужук, турнір був започаткований минулого року і проводився на базі ліцею №12, тоді ж у ньому взяли участь 9 команд.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

АВТОР

Тетяна КОВАЛЬОВА

РУБРИКА

Актуально

Дата публікації

17 червня 2024 р.

– Цей турнір організований для команд, які не є професіоналами, а займаються любительською грою. Однак ми запросили і професійну команду Коростенської ДЮСШ під керівництвом Анжели Гошовської, які проведуть майстер-клас для учасників турніру, – продовжила пані Тетяна.

Мета турніру – об’єднати молодь, аби хлопці поспілкувалися, об’єдналися, знайшли знайомства, розвивали нові навички і продовжували займатися спортом.

Започаткували щорічне проведення турніру ГО «Вітер Надії і Любові» та Норвезька місія «ТНК», які минулого року надали спортивну форму для волейболістів та легкоатлетів. Безпосередньо організаторами турніру є підприємниця Тетяна Стужук та Емір Насер.

– Також нас підтримав відділ спорту Коростенської міської ради, які надали кубки, медалі та грамоти, всі інші призи ми купляли за власні кошти, – каже пані Тетяна.

Станом на сьогодні вже 6 команд заявилися для участі у волейбольному турнірі, тож до четверга, тобто 20 червня, ще можна встигнути подати заявку.

Під час змагань буде проводитись благодійний ярмарок, кошти виручені з якого підуть на купівлю дрона для ЗСУ.