У четвер, 13 червня, у конференцзалі Коростенської міської ради відбулась зустріч представників відділу молоді та спорту, молодіжних організацій міста, представників молоді Коростенської громади та координаторів проєкту «Зростаймо разом».

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

АВТОР

Валерія БАРАНОВСЬКА

РУБРИКА

Актуально

Дата публікації

14 червня 2024 р.

Спікером зустрічі був координатор Житомирської області Дмитро Ткачук, який озвучив основні завдання проєкту:

– Підвищення професійних знань та навичок молодіжних працівників;

– Підтримка молодіжних працівників як драйверів залучення молоді до просування своїх інтересів, прийняття рішень та розвитку місцевої молодіжної політики.

В рамках проєкту Коростенська територіальна громада отримає дослідження стану молодіжної політики, розроблені рекомендації щодо її покращення, навчання фахівців з молодіжної роботи за сертифікованою програмою, обмін досвідом та менторську підтримку.

Реалізація проєкту

Проєкт реалізується Фондом розвитку громадських організацій «Західно-український ресурсний центр» в рамках «Ініціативи» «Молодіжний працівник» – Львів, Полтава, Житомир, завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».

Під час реалізації проєкту буде відібрано 75 учасників для участі у базовому тренінгу «Молодіжний працівник» та у двох спеціалізованих тренінгах для того, аби поглибити їхнє розуміння та навички роботи з молоддю.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Просимо молодь долучитися до опитування – другий етап проєкту

Опитування створено для розвитку молодіжної політики, визначення потреб молоді та врахування їхньої думки при розробці програми. Участь молоді Коростенської громади у опитуванні дуже важлива. Представникам проєкту потрібно ретельно дослідити потреби молоді та визначити ефективні інструменти для розвитку молодіжного сектору.

Працівниця відділу молоді та спорту виконавчого комітету Коростенської міської ради повідомила, що опитування проводиться в рамках другого етапу реалізації проєкту «Зростаймо разом».

«Учора, 13 червня, було проведено анкетування, невеличке інтерв’ю брали у представників молодіжної ради і молодіжного активу громади. Наразі новий етап – дослідження. Для цього молоді потрібно пройти прикріплене опитування», – повідомила жінка.

Опитування розраховане на всю молодь нашої громади. Також дуже цінною буде думка жителів селищ. Опитувальник буде відкритий протягом літа, далі представники проєкту оприлюднять результати та розроблятимуть рекомендації для розвитку молодіжної політики в громаді.

Тож переходьте за посиланням https://qrfy.io/0Zh52ZImmN.