Щороку Коростенська міська школа мистецтв відпускає своїх вихованців у доросле життя після тривалих років навчання. І цьогоріч, 4 червня, у актовій залі будинку культури школи мистецтв відбувся випуск талановитих, розумних, неповторних випускників.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

АВТОР

Тетяна КОВАЛЬОВА

РУБРИКА

Урочисто

Дата публікації

5 червня 2024 р.

Зокрема, свідоцтва про успішне закінчення елементарного підрівня початкової мистецької освіти та середнього базового підрівня мистецької освіти початкового професійного спрямування школи мистецтв цього дня отримали випускники відділу фортепіано і класу синтезатора, відділу струнних інструментів, відділу духових та ударних інструментів, відділу народних інструментів, класу сольного співу, класу хореографії та відділу образотворчого мистецтва.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

З найщирішими привітаннями до випускників звернувся міський голова Володимир Москаленко, який теж завітав на урочистий захід.

– Сьогодні відбувається справжнє свято, присвячене випуску естетично розвинутих, гарно підготовлених, окультурених, мистецтвом овіяних молодих людей. І ви, шановні випускники, є предметом гордості для нас і нашого міста, – зауважив Володимир Васильович.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Слова вітань на адресу випускників лунали і від директора школи мистецтв Володимира Демиденка, батьків, вчителів, гостей свята, при цьому створюючи незабутню атмосферу у світлій актовій залі.

В свою чергу випускники подарували присутнім у залі святкову концерту програму, демонструючи свої мистецькі надбання.