З 25 березня у закладах освіти Коростенської громади розпочалися весняні канікули. Проте ліцеї продовжують функціонувати. Підвищення кваліфікації вчителів, позакласні активності для учнів та наведення ладу в приміщеннях навчальних закладів – усе це треба встигнути зробити на канікулах. Журналісти «Коростеньмедіа» завітали до міського ліцею №7, щоб дізнатися, як проходять канікули у них.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

АВТОР

Анастасія КОПИШИНСЬКА

РУБРИКА

Цікаво

Дата публікації

26 березня 2024

– Канікули для вчителів – це можливість відпочити, оновитися та підготуватися до подальшої роботи, а також можливість оновити свої знання і навички, ознайомитися з новітніми методиками навчання та технологіями, підвищити свою кваліфікацію, – розповіла заступниця директора Оксана Каленська.

Цього тижня в ліцеї відбудеться засідання педагогічної ради, де педагоги, які атестуються цього року, зможуть представити свої напрацювання. Таких вчителів у закладі 13.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

А як канікули проходять у школярів? Учні початкової школи, а також 5-6 класів відвідають кінотеатр з класними керівниками. Для старших учнів організували тур-поїздку кількома містами України.

«Поїздка на початку весняних канікул залишила незабутні враження від цікавих екскурсій, від чудових краєвидів в учнів 9-10 класів, які разом з вчителем історії Павленко Л. М. та вчителем зарубіжної літератури Вознюк М. О. відправились у мандрівку Клевань – Луцьк – Тараканів форт – Дубно. Дводенна поїздка була проведена з метою ознайомлення учнів з культурно-історичною спадщиною України», – йдеться в повідомленні зі сторінки навчального закладу в інстаграмі.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Найбільше запам’ятався школярам Луцьк, де вони отримали незабутні враження від пам’яток архітектури: Луцького замку, Будинку Косачів, Петропавлівського костелу, Лютеранської кірхи, Будинку з химерами, Собору Святої Трійці та подорожі по самому місту.

Тож навіть поза межами навчального процесу коростенські школярі мають змогу бачитися з однокласниками та вчителями, з радістю і користю проводити вільний час та дізнаватися щось нове. А вчителі, в свою чергу, збагачують власні знання, аби ділитися ними з учнями.