Тенденція щодо державної реєстрації шлюбів на свята та цікаві дати є дуже популярною серед наречених. Особливою популярністю користуються дзеркальні дати та День закоханих. Цьогорічне свято в Коростені, навіть попри війну, змогло поєднати в шлюбі 3 пари закоханих. Минулого року цього дня весільних церемоній було 7.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

АВТОР

Анастасія КОПИШИНСЬКА

РУБРИКА

Урочисто

ДАТА ПУБЛІКАЦІЇ

14 лютого 2024 р.

Станом на 13 лютого 2024 року вже було зареєстровано 47 шлюбів. Для статистики, за 2023 рік Коростенським відділом державної реєстрації актів цивільного стану зареєстровано 668 шлюбів. За 2022 рік відповідно відбулося 656 весіль. У 2021 році зареєстровано 545 шлюбів. За цією тенденцією можемо зрозуміти, що навіть попри війну мешканці нашого міста реєструють шлюби та створюють нові родини.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Ярослав та Катерина, на свято котрих завітали і журналісти Коростеньмедіа, вирішили відсвяткувати своє весілля саме в День святого Валентина. Молодята разом пройшли усі святкові традиції, отримали привітання від рідних та друзі і, що найголовніше – почули заповітне «так» одне від одного.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Тож вітаємо молодят з одним із найщасливіших днів у їхньому житті, а всім читачам бажаємо міцного кохання та вдалого святкування Дня закоханих.