Оксана Леонідівна Радчук – лікар-педіатр, яка віднедавна, а саме від 5 січня цього року, здійснює прийом маленьких пацієнтів у КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги».

Фах лікаря-педіатра Оксана Радчук здобула у Вінницькому національному медичному університеті ім. М. Пирогова, який закінчила у 2016 році. Потім два роки інтернатури, під час проходження якої Оксана повноцінно працювала у Житомирі, спочатку в інфекційному відділенні, після цього в поліклініці, де вела дві дільниці.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

АВТОР

Тетяна КОВАЛЬОВА

РУБРИКА

Знайомство

Дата публікації

13 лютого 2024

У 2018 році розпочався вже професійний шлях медикині, коли із посади лікаря-інтерна вона перейшла на посаду лікаря-педіатра і почала працювати у амбулаторії №20 міста Житомира, де пропрацювала 3 роки.

– Так і почалася моя кар’єра. Я знайомилася з дітками і їх мамами, напрацювала своє коло пацієнтів, всіх поіменно знала і до кожного з них звикла. Однак, у 2021 році я пішла у декретну відпустку, – розповідає Оксана Леонідівна.

Доля склалася так, що на своєму життєвому шляху Оксана зустріла чоловіка, який родом із Коростеня. Тож разом із чоловіком тут залишилася жити, де знайшла й нове місце роботи, а саме у Центрі ПМСД.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Наразі лікар-педіатр Оксана Радчук набирає нових пацієнтів та запрошує містян підписувати з нею декларації. Станом на сьогодні з лікаркою вже укладено 360 декларацій, тоді як верхня межа підписаних декларацій може сягати цифри 900.

– Я займаюся дітками з народження до 18 років, займаюсь також супроводом новонароджених діток, лікуванням найбільш поширених захворювань. Серед дітей, моїх пацієнтів, вже є здорові, новонароджені діти, з різними рідкісними та спадковими патологіями. Завжди знаходжуся в професійному розвитку. Крім того, у вільний час я працюю редактором медичної платформи Progress, звідки черпаю багато нових знань з професійної діяльності, – зауважила лікарка.

Стати на професійний шлях лікаря Оксана прагнула ще зі шкільного віку, хоча медиків у її родині не було.

– Я не уявляю, якби працювала у іншій сфері, адже безмежно люблю діток, спілкуватися з ними. Кожна дитина індивідуальна і до кожної я знаходжу свій підхід, – продовжила пані Оксана.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Здійснює прийом дітей лікар-педіатр Оксана Радчук у 104 кабінеті Центру ПМСД у дві зміни: ранковий прийом здійснюється з 8-ї до 14-ї години та вечірній з 11:30 до 18-ї години. Безпосередньо під час прийому можна укласти декларацію.