У рамках благодійної ініціативи «Подаруй книгу військовому», започаткованої відділом із питань ветеранської політики Коростенської районної державної адміністрації, велика кількість установ та організацій об’єдналися для підтримки воїнів, які проходять лікування та реабілітацію у закладах охорони здоров’я, у першу чергу Коростенського району.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

АВТОР

Валерія БАРАНОВСЬКА

РУБРИКА

Актуально

ДАТА ПУБЛІКАЦІЇ

12 лютого 2024 р.

Районна державна адміністрація звернулася безпосередньо до відділу культури міста Коростеня із проханням максимально залучити коростенців до акції. Книги вже збирають школа мистецтв, бібліотеки, Палац культури та інші бюджетні установи.

«Із метою підтримки наших військовослужбовців, які проходять лікування та реабілітацію в закладах охорони здоровʼя Коростенського району, та популяризації української мови і літератури просимо долучитися до збору книжок, в рамках благодійної акції «Подаруй книгу військовому», – йшлося у повідомленні.

Від 12 лютого до акції приєдналася Коростенська міська школа мистецтв імені Анатолія Білошицького. За словами її директора Володимира Васильовича Демиденка, він разом із колегами раді долучитися до такої благородної місії.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

– У нас досить великий колектив – 60 людей, тож думаю, вдасться зібрати чимало літератури. У кожного дома буде хоча б одна книжка для наших воїнів. Було б чудово, щоб люди підписували книги, можливо, слова вдячності та підтримки, це цінно прочитати у такі складні часи, – зазначив Володимир Васильович.

Якщо у вашій домашній бібліотеці є книги, які ви могли б передати нашим захисникам і захисницям, просимо вас також долучитися до цієї акції. Вони повинні бути обов’язково україномовними і мати охайний вигляд. Книжки можна залишити вахтеру школи мистецтв або в бібліотеці за адресою: вулиця Івана Франка, 6, з 8-ї години ранку до 20:00. Не забувайте про теплі слова підтримки військовим. Збір книг планується до кінця лютого.

Давайте зробимо період лікування і реабілітації воїнів більш насиченим.