Упродовж вихідних Житомирщину засипало снігом. Як відомо, за дві доби випало близько 30 сантиметрів опадів. Тому для забезпечення безпеки і комфорту Коростенської територіальної громади роботи із посипання і розчищення доріг не припинялися.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

АВТОР

Валерія БАРАНОВСЬКА

РУБРИКА

На часі

ДАТА ПУБЛІКАЦІЇ

16 січня 2024 р.

– 15 січня ми очистили дороги від «каші» і посипали піскосумішшю, також працювали над тротуарами, увечері вже запустили щітки, так як була плюсова температура і сніг розтанув, – ділиться інформацією головний інженер КВГП Микола Митрофанов.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Згідно із графіком посипки, першочергово обробляються шляхи, де рухається маршрутний транспорт, забезпечуючи жителям можливість дістатися до потрібних місць. Друга і третя черги враховують інтенсивність руху і допомагають максимально охопити всі дороги міста. Микола Митрофанов підкреслив, що працівники поєднують стару і нову техніку у роботі для забезпечення максимально швидкого та якісного результату.

– Щоб уникнути перешкод для очищення і посипання доріг через кількість транспорту у місті – 90% робіт виконуються у нічний час. Що стосується людей, то працюють понаднормово: більше ніж 8 годин на добу, але від своїх завдань не відмовляються, – додав Микола Олексійович.