Ось і завершилася епоха «Іскоростеня». На сьогодні – обласної газети, яка виходить друком з жовтня 2000 року. На жаль, новий Закон «Про медіа» не дозволив комунальним підприємствам більше видавати друковані видання. Тож сьогодні ви читаєте останній номер свого улюбленого часопису.

Що ми – колектив – хочемо сказати кожному з вас, наші шановні і рідні друзі – читачі, дописувачі, партнери… Всім, хто всі ці роки був вірним «Іскоростеню», а він був завжди поряд з вами!

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

АВТОР

Світлана БАРАНОВСЬКА

РУБРИКА

На часі

ДАТА ПУБЛІКАЦІЇ

28 грудня 2023 р.

Насамперед дякуємо всім, хто нас читав, передплачуючи тижневик або купуючи на пошті. Чи навіть читаючи в бібліотеці або маючи один примірник на декількох сусідів. Головне – газета завжди мала свого читача.

Дякуємо всім, хто створював видання і працював в газеті протягом всіх цих 23 років. Ви ті, хто зароджував в людях найцінніше – творили древлянську історію, примножували культурне надбання й цінності, прививали кращі національні традиції, але головне – у кожному друкованому слові жила любов до України.

Дякуємо кожному, хто друкувався в газеті і роками наповнював кожну шпальту своїми публікаціями, статтями й нарисами, поезією і прозою, казками. Перерахувати позаштатних кореспондентів «Іскоростеня» складно, але хочеться назвати імена тих, хто до останніх номерів був з нами. А це Світлана Бароніна, Микола Карпуленко, Віолетта Чумель, Євгенія Виговська, Галина Цепкова, Олег Буцький, Оксана Геращенко, Петро Кирилюк, Анна Подлужна, Микола Ходаківський, Петро Павлюк, Федір Степанюк, Сергій Гераймович, Віктор Прокопенко і наші – Василь Овдійчук і Петро Масюк, які вже полишили цей світ. Доземний уклін усім!

Дякуємо нашим засновникам – Коростенській міській раді, партнерам – вінницькій друкарні «Прес Корпорейшн Лімітед» і «Укрпошті», ви мегакруті!!! А також всім нашим рекламодавцям.

Особливо ми хочемо подякувати нашому колезі – Петру Зосименку, який до останнього номера тижневика працював у редакції, а віднині йде на заслужений відпочинок. Дякуємо Вам щиро, Петре Івановичу! І не забувайте – щодня – жарт, по буднях чекаємо Вас у нас для гарного спілкування, обговорення топових тем та ситуації в країні й просто з щирими привітами.

А що ж далі? – скажете ви. А далі наші журналісти продовжать писати про життя громади, але вже на сайт «Коростеньмедіа», який запрацював. Вводимо в пошуку в Інтернеті korostenmedia.news і дізнаємося про всі новини та події в житті Коростенської громади. Обіцяємо – на сайті збережемо всі традиції «Іскоростеня». А це і репортажі та статті, замітки й інформації, нариси про людей та історії з життя.

«А як же ми, дописувачі? Ми ж так звикли писати в газету». Будемо друкувати і на сайті. Але, звісно, теми і жанри потрібно буде узгоджувати.

«Як шкода, що газети не буде», – скажете ви. А нам, колективу, боляче до сліз. Та життя триває – ми готові до змін і нових викликів і запрошуємо вас йти разом з нами!

Дерев’яний Зелений Дракон – символ 2024 року – року успіху та, ми віримо, – нашої Перемоги. Ми обіцяли, що перші надрукуємо ПЕРЕМОГА на шпальтах «Іскоростеня». І перші, і надрукуємо,  і всі разом вигукнемо – але вже на просторах Інтернету, а також по нашому «Коростенському телебаченню» та на радіо «Коростень ФМ 107.5».

А сьогодні хочемо сказати всі разом, і ви скажіть в унісон з нами – дякуємо, «Іскоростень», і прощавай, наш рідний друже! А всім вам, дорогі читачі, з прийдешнім Новим 2024 роком! Перемоги і Миру!

На фото: останній нинішній колектив газети «Іскоростень» (зліва направо): Анастасія Копишинська, Тетяна Власенко, Світлана Барановська, Петро Зосименко, Тетяна Ковальова і Валерія Барановська.