Як показує досвід, безпека – найбільша людська цінність. Вона має бути у всьому побутовому, у тому числі в роботі, навчанні та отриманні медичних послуг.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

АВТОР

Анастасія КОПИШИНСЬКА

РУБРИКА

Робочі візити

Дата публікації

16 листопада 2023

В одному з ліцеїв Коростенської громади, а зокрема в ліцеї №2, за сприяння та фінансової допомоги UNICEF збудували нове сучасне укриття. На огляд спорудження 16 листопада приїхав голова Житомирської обласної військової адміністрації Віталій Бунечко.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

– Дійсно, сьогодні з робочим візитом знаходжусь на півночі. Дуже приємно, що ми сьогодні спільно з UNICEF маємо можливість відкрити укриття майже на 300 діток. Так, на жаль, ми не змогли забезпечити всіх дітей, щоб вони вчилися в одну зміну. Разом з тим, близько 300 дітей можуть перебувати в безпечному укритті. Навіть зараз, коли ми знаходимося в Коростені, де діти знаходяться в класах, а в сусідній Хмельницькій області триває повітряна тривога, збиваються шахеди, страждають люди…– розповів пан Віталій журналістам.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

В укритті є дійсно усе необхідне, аби школярі та вчителі в безпеці й комфорті могли продовжити урок за небезпечної ситуації. Облаштовані класи, запаси питної води та печива, медпункт, бібліотека й туалетні кімнати – і все це в укритті.
Також гість з Житомира завітав на урок до учнів 1-Б класу – одних з тих, для кого збудували укриття. Там Віталій Бунечко поспілкувався з першачками та подарував школярам м’ячі для спортивних занять.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

Продовжив свій візит голова Житомирської ОВА оглядом укриття та нової апаратури в Коростенській центральній міській лікарні.
Як показує досвід, безпека – найбільша людська цінність. Вона має бути у всьому побутовому, у тому числі в роботі, навчанні та отриманні медичних послуг. Тож поки триває війна, так важливо будь-де мати місце, де загрозливу небезпеку від країни-сусідки можна перечекати з комфортом та користю.