Більше місяця в Коростенській громаді працює Центр життєстійкості на базі Коростенської міської організації Товариства Червоного Хреста України. Завдання центру – навчити бажаючих громадян допомагати самим собі справлятися з психологічними кризами. Психологи Червоного Хреста запрошують бажаючих.

життєстійкість коростень

АВТОР

Анастасія КОПИШИНСЬКА

РУБРИКА

Актуально

ДАТА ПУБЛІКАЦІЇ

2 жовтня 2024 р.

– Наша головна цільова аудиторія – це внутрішньо переміщені особи, люди старшого віку, люди з інвалідністю, їхні родини та близьке оточення, військовослужбовці та ветерани, а також родини з дітьми (особливо маленькими) та багатодітні родини. В принципі, інші мешканці громади також можуть звертатися, – розповіла психологиня центру Олеся Швець.

За словами пані Олесі, для центру важливо формувати життєстійкість громади. В центрі працюють 2 психологи, консультації з якими безкоштовні.

– Ще будемо проводити на базі центру групові заходи «Самодопомога+». На заходах будемо навчати громаду як боротися з тривожними думками. Це заходи, розраховані на те, аби навчити людей допомагати собі самим, – додає пані Олеся.

Записатися на прийом до психологів Центру життєстійкості можна за номером телефону 096 415 88 16.