“КОРОСТЕНЬМЕДІА” У НОВОРІЧНІ ДНІ ПРОВЕЛО БЛАГОДІЙНИЙ ТЕЛЕРАДІОМАРАФОН, ПІД ЧАС ЯКОГО ПРОХОДИВ ЗБІР КОШТІВ НА ЗСУ

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

АВТОР

Світлана БАРАНОВСЬКА

РУБРИКА

Благодійність

ДАТА ПУБЛІКАЦІЇ

2 січня 2024 р.

З 29 грудня до опівночі 1 січня на каналі «Коростень ТБ» та в ефірі радіо «Коростень ФМ 107.5» комунального підприємства «Коростеньмедіа» проходив новорічний благодійний марафон. Під час марафону відбувався збір коштів для наших військових у співпраці з громадською організацією «Волонтери Фортуни».

Як розповіла директорка КП «Коростеньмедіа» та одна із ведучих марафону Світлана Барановська, глядачі та радіослухачі зібрали разом 6640 гривень.

– Сума невелика, але ми раді від того, що змогли у новорічні дні не лише подарувати новорічний настрій від шестигодинного марафону, а й таким чином долучитися до благодійництва. Дякую всім, хто підтримав марафон, дякую моїм колежанкам – ведучим Тетяні Кіщук та Христині Долоніній, моєму рідному колективу і всім учасникам марафону.

Загалом новорічний благодійний марафон проходив в прямому ефірі 29 грудня з 9:00 до 15:00 та в трансляції 30, 31 грудня та  1 січня. Під час марафону звучали пісні й мелодії, проходили цікаві інтерв’ю та транслювалися сюжети. Загалом марафон подарував кожному глядачу та радіослухачу 6 годин новорічного і головне – патріотичного настрою.