Сьогодні, 13 вересня, в обідню пору на шістьох локаціях нашого міста в рамках 16-го Фестивалю дерунів діяли благодійні ярмарки, спрямовані на підтримку Збройних сил України.

деруни 2024 коростень

АВТОР

Тетяна КОВАЛЬОВА

РУБРИКА

Актуально

ДАТА ПУБЛІКАЦІЇ

13 вересня 2024 р.

Працівники школи мистецтв та культури нашої громади не стали осторонь і долучилися до благодійного ярмарку, організувавши локацію «Майдан дерунярських традицій», де й пригощали містян смачними дерунами – урочистим атрибутом цього дня. Їх локація цього дня зібрала чимало відвідувачів.

деруни 2024 коростень1

– Сьогодні у нас тут є все: деруни як традиційна страва зі сметаною, сиром, грибами, шкварками, вареники усіх видів, налисники, бандерики, соління – кожен, хто завітає, знайде собі страву на свій смак, – коментує заступниця начальника відділу культури Лариса Бондар.

Локація, яка розмішувалася у центрі міста і мала назву «Деруни волонтерські», організували представники БФ «Ми волонтери», які також пропонували всім бажаючим смачнющі деруни, вареники, чебуреки та багато інших смаколиків за донат.

деруни 2024 коростень2

Окрім цих двох локацій, на території нашого міста діяли ще чотири: «Деруни життєстійкості» на базі Червоного Хреста, «Деруни для відважних» біля райдержадміністрації, «Найдобріші деруни» біля залізничного магазину АТБ та «Деруни для душі» на площі молоді.

Нагадаємо, що усі зібрані кошти з благодійного дерунярського ярмарку будуть передані на Збройні сили України. Дякуємо усім, хто долучився.