Харківське ТОВ «Глобал еко ресурс» за власної ініціативи подарувало сто кондиціонерів TCL для Коростенської центральної міської лікарні. Більше половини медичного обладнання вже встановили у колишній дорослій поліклініці Коростеня.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

АВТОР

Валерія БАРАНОВСЬКА

РУБРИКА

Медицина

ДАТА ПУБЛІКАЦІЇ

27 березня 2024 р.

– Наша лікарня отримала благодійну допомогу від «Глобал еко ресурс». Більшість кондиціонерів уже встановлені у консультативно-діагностичному центрі Коростеня, частина у відділеннях на території ЦМЛ, решта ще на складі, – розповідає генеральний директор лікарні Сергій Ковердун.

Зауважимо, що ще у вересні 2023 року Національна служба здоров’я України повідомляла, що лікарні спроможної мережі, які не матимуть кондиціонерів у палатах, з наступного 2024 року не зможуть контрактуватися за певними пакетами. Встановити кондиціонери у палатах – вимога Національної служби здоров’я України задля комфортного перебування в лікарнях як пацієнтів, так і медиків.

– Наразі кожна палата у нашому медзакладі оснащена кондиціонером, що стосується кабінетів, відсоток менший, – зазначив Сергій Анатолійович і подякував усім приватним структурам, які допомагають лікарням.

Morbi vitae purus dictum, ultrices tellus in, gravida lectus.

«Глобал еко ресурс» не вперше допомагають нашому місту, одного разу товариство з обмеженою відповідальністю передавало Коростеню гуманітарну допомогу – ліки.

– Наша компанія є дистриб’ютором медичного обладнання багатьох українських виробників та імпортерів. Щомісяця ми допомагаємо лікарням, зазвичай це гуманітарна допомога – ліки. Працюємо по всій Україні, маємо філії у кожній області від Заходу України до прифронтових зон на Сході, – наголосив один із власників компанії Юрій Кириєнко.

– Ви молодці, що тримаєтеся у цей непростий час, розвиваєтесь і осучаснюєтесь. Я радий, що наша компанія має можливість допомагати іншим, адже це основа нашої діяльності, – доповнив ще один власник Дмитро Чмиґа.